Avižinė košė su agavų sirupu ir uogomis

Sveikais pagardais praturtinta košė – puikus pusryčių pasirinkimas.

Reikės:

  • 150 g avižinių dribsnių
  • 250 ml šalto vandens
  • 250 ml NATURLI ryžių gėrimo
  • 0,5 arbatinio šaukštelio druskos
  • Šviežių uogų (pavyzdžiui, mėlynių arba aviečių)
  • Agavų sirupo
  • Migdolų skiltelių

Eiga:

  1. Avižinius dribsnius suberkite į puodą su vandeniu, NATURLI ryžių gėrimu ir druska. Užvirinkite.
  2. Troškinkite ant silpnos ugnies, kol avižiniai dribsniai išvirs.
  3. Patiekite su uogomis, agavų sirupu ir migdolų drožlėmis.

Skanaus!

Už receptą dėkojame: NATURLI’ (@naturli_lt)

Dar daugiau receptų – nemokamoje
Augalinių atradimų programoje.
Prisijunk!
Registruotis