Reikės:
- Dėžutės mėgstamų grybų
- Avokado
- Žaliosios citrinos
- Marinuotų svogūnėlių
- Rūkytos paprikos miltelių
- Česnako miltelių
- Druskos
- Sourdough duonelės
Eiga:
- Jei galite, iš anksto pasiruoškite marinuotus svogūnėlius. Supjaustykite, užpilkite citrinos sultimis, įberkite druskos ir gerai įtrinkite. Jei gaminsite iš anksto, palaikykite svogūnėlius šaldytuve – taip kitą dieną jų spalva bus gražesnė.
- Sutrinkite avokadą drauge su žaliosios citrinos sultimis ir druska.
- Plonai supjaustykite ir ant aukštos ugnies (nuolat maišydami) pakepinkite grybus – taip, kad iš jų beveik pilnai išgaruotų vanduo ir grybai gražiai apskrustų. Tuomet suberkite rūkytą papriką, česnaką ir druską. Kepdami grybai labai susitraukia, todėl dviem žmonėms reikėtų didesnės dėžutės.
- Tepkite avokado užtepėlę ant sourdough duonelės ir pagardinkite keptais grybais ir marinuotais svogūnėliais.
Skanaus!
Už receptą dėkojame: @ginte.vegan.foodie