Reikės:
2 porcijoms
- 3 česnakų skiltelių
- Maždaug 11 mažų bulvių
- 2 didelių saujų šparaginių pupelių
- 2 saujų šviežių bazilikų
- 1 v.š. augalinio margarino
- 1–2 saujų juodųjų alyvuogių
- Druskos pagal poreikį
Eiga:
- Išvirti bulves (galima iš karto susipjaustyti ketvirčiais) ir šparagines pupeles, kol bus minkštos.
- Apkepti česnakus kartu su virtomis, mažais ketvirčiais pjaustytomis, bulvėmis ir virtomis šparaginėmis pupelėmis.
- Kai viskas apskrus, įdėti šaukštą margarino, smulkintus bazilikus, pjaustytas alyvuoges ir dar šiek tiek pakepinti. Druskos dėti pagal poreikį.
Skanaus!
Už receptą dėkojame: Ivetai Klimavičiūtei iš tinklaraščio www.plantasticka.lt (@plantasticka)
