Keptos bulvės su šparaginėmis pupelėmis

Kai nesinori ilgai gaminti, bet norisi greitų bei skanių pietų ar vakarienės, šis sotus patiekalas gali būti puiki išeitis.

Reikės:

2 porcijoms

  • 3 česnakų skiltelių
  • Maždaug 11 mažų bulvių
  • 2 didelių saujų šparaginių pupelių
  • 2 saujų šviežių bazilikų
  • 1 v.š. augalinio margarino
  • 1–2 saujų juodųjų alyvuogių
  • Druskos pagal poreikį

Eiga:

  1. Išvirti bulves (galima iš karto susipjaustyti ketvirčiais) ir šparagines pupeles, kol bus minkštos.
  2. Apkepti česnakus kartu su virtomis, mažais ketvirčiais pjaustytomis, bulvėmis ir virtomis šparaginėmis pupelėmis.
  3. Kai viskas apskrus, įdėti šaukštą margarino, smulkintus bazilikus, pjaustytas alyvuoges ir dar šiek tiek pakepinti. Druskos dėti pagal poreikį.

Skanaus!

Už receptą dėkojame: Ivetai Klimavičiūtei iš tinklaraščio www.plantasticka.lt (@plantasticka)

Dar daugiau receptų – nemokamoje
Augalinių atradimų programoje.
Prisijunk!
Registruotis