Reikės:
- 4 didelių lapinių („kale“) kopūstų lapų (nuskabę juos nuo kotų turėtumėte gauti maždaug 60 g masės)
- Druskos
- Maždaug 1 nepilno a.š. kokosų aliejaus
Eiga:
- Įkaitinkite orkaitę iki 180 °C temperatūros.
- Nuplaukite ir nusausinkite „kale“ lapus. Nuskabykite juos nuo koto (mažesniais gabalėliais).
- Nuskabytus lapus sumaišykite su kokosų aliejumi, druska ir gerai išmasažuokite.
- Lapus po vieną išdėliokite kepimo skardoje – ant kepimo popieriaus, šalia vienas kito, kad nesiliestų.
- Kepkite 5–7 minutes, vis patikrindami, kad per daug neapdegtų.
Skanaus!
Už receptą dėkojame: Ivetai Klimavičiūtei iš tinklaraščio www.plantasticka.lt (@plantasticka)
