Reikės:
- 200 g „Anamma” augaliniais sojų kukuliukų
- 250 g mėgstamų makaronų
- 1 svogūno
- 2 česnako skiltelių
- 200 ml pomidorų tyrės
- 100 ml augalinės grietinėlės
- Prieskonių (raudonėlio, baziliko, druskos ir pipirų)
- Augalinio sūrio (nebūtina, bet labai tinka)
Eiga:
- Išvirkite makaronus (pagal instrukciją ant pakuotės).
- Pakepinkite „Anamma” sojų kukuliukus drauge su svogūnais ir česnaku.
- Supilkite pomidorų tyrę, augalinę grietinėlę, prieskonius ir patroškinkite.
- Sumaišykite šį padažą su makaronais, sudėkite į kepimo indą ir, jei norite, užberkite augalinio sūrio.
- Kepkite 180 °C temperatūroje (maždaug 20 minučių), kol apkepo paviršius šiek tiek apskrus.
Skanaus!
Už receptą dėkojame: „Anamma“ (@anamma_lietuva)