Makaronų apkepas su sojų kukuliukais

Kai norisi kažko skanaus, sotaus ir be jokio sąžinės graužimo – šis makaronų apkepas su „Anamma” augaliniais sojų kukuliukais pataiko tiesiai į dešimtuką.

Reikės:

  • 200 g „Anamma” augaliniais sojų kukuliukų
  • 250 g mėgstamų makaronų
  • 1 svogūno
  • 2 česnako skiltelių
  • 200 ml pomidorų tyrės
  • 100 ml augalinės grietinėlės
  • Prieskonių (raudonėlio, baziliko, druskos ir pipirų)
  • Augalinio sūrio (nebūtina, bet labai tinka)

Eiga:

  1. Išvirkite makaronus (pagal instrukciją ant pakuotės).
  2. Pakepinkite „Anamma” sojų kukuliukus drauge su svogūnais ir česnaku.
  3. Supilkite pomidorų tyrę, augalinę grietinėlę, prieskonius ir patroškinkite.
  4. Sumaišykite šį padažą su makaronais, sudėkite į kepimo indą ir, jei norite, užberkite augalinio sūrio.
  5. Kepkite 180 °C temperatūroje (maždaug 20 minučių), kol apkepo paviršius šiek tiek apskrus.

Skanaus!

Už receptą dėkojame: „Anamma“ (@anamma_lietuva)

Dar daugiau receptų – nemokamoje
Augalinių atradimų programoje.
Prisijunk!
Registruotis