Meksikietiškas čili troškinys

Išbandykite šį ypač skanų Meksikos įkvėptą čili troškinį, kuris šildys Jus šaltomis žiemos dienomis.

Reikės:

  • 100 g „Garden Gourmet“ augalinio faršo
  • 1 skiltelės česnako
  • 1 svogūno
  • 190 g raudonosios paprikos
  • Alyvuogių aliejaus (apkepimui)
  • Kelių kalendros šakelių
  • 2 skardinių konservuotų pomidorų (400 g)
  • 4 šaukštelių Jūsų mėgstamų prieskonių
  • 1 skardinės juodų konservuotų pupelių (400 g)
  • 1 avokado
  • 1 skardinės konservuotų kukurūzų

Eiga:

  1. Nulupkite ir susmulkinkite svogūną ir česnaką. Paprikas supjaustykite gabalėliais. Viską apkepkite įkaitintame aliejuje, kol suminkštės.
  2. Keptuvėje su alyvuogių aliejumi apkepkite „Garden Gourmet“ augalinį faršą, pagardinkite mėgstamais prieskoniais (geriausia – tokiais, kurie skirti meksikietiškiems patiekalams). Sudėkite smulkintus konservuotus pomidorus ir troškinkite apie 10 minučių.
  3. Nuvarvinkite ir suberkite pupeles, pakaitindami dar 5 minutes.
  4. Patiekite čili troškinį į atskirus dubenėlius ir pagardinkite smulkintais čili pipirais, avokadu, laimo sultimis, šviežia kalendra bei kukurūzais. Kiekvienas gali pasigaminti savo mėgstamą čili variantą! Rekomenduojame valgyti drauge su tortilijos traškučiais.

Skanaus!

Už receptą dėkojame: Garden Gourmet Lietuva (@garden_gourmet_lt)

Dar daugiau receptų – nemokamoje
Augalinių atradimų programoje.
Prisijunk!
Registruotis