Reikės:
- 1 pakelio „Anamma” augalinių maltinukų
- 150–200 g morkų
- 4–5 svogūno laiškų
- Pusės nedidelio rūgštaus obuolio
- 1 v.š. kepintų moliūgų ir saulėgrąžų sėklų
- 2 v.š. alyvuogių aliejaus
- 1 v.š. citrinų sulčių
- 1 v.š. klevų sirupo
- 1 a.š. garstyčių
- Druskos ir pipirų
Eiga:
- Paruoškite salotas. Sutarkite morkas ir obuolį smulkiais šiaudeliais, sudėkite smulkiai pjaustytus svogūnų laiškus. Iš alyvuogių aliejaus, citrinos sulčių, klevų sirupo, garstyčių, druskos bei pipirų sumaišykite padažą ir supilkite jį ant salotų.
- Pagal instrukciją ant pakuotės iškepkite „Anamma” augalinius maltinukus.
- Išdėliokite lėkštėse sojų maltinukus, ant jų – po kelis šaukštus morkų salotų, pagardintų šviežiais daigais. Rekomenduojame šalia taip pat patiekti mėgstamu būdu iškeptų bulvyčių.
Skanaus!
Už receptą dėkojame: „Anamma“ (@anamma_lietuva)