Reikės:
- 1 kg svogūnų
- 50 g augalinės sviesto alternatyvos NATURLI „BLOCK“
- 2 l stipriai koncentruoto daržovių sultinio
- 250 ml kviečių grūdų
- 1 arbatinio šaukštelis chereso (vynuogių vyno) acto
- 200 ml augalinės grietinėlės alternatyvos
Eiga:
- Svogūnus nulupkite ir supjaustykite žiedais. Ištirpinkite NATURLI „BLOCK“ ir kepinkite svogūnus tol, kol jie pradės keisti spalvą.
- Supilkite sultinį ir leiskite sriubai pavirti 30 min.
- Kvietines kruopas išvirkite pagal instrukciją ant pakuotės.
- Į sriubą suberkite išvirtas, nusunktas kruopas.
- Nukelkite sriubą nuo ugnies, pagardinkite trupučiu chereso acto ir augaline grietinėlės alternatyva.
Skanaus!
Už receptą dėkojame: NATURLI’ (@naturli_lt)