Reikės:
- 1 pakuotės „Garden Gourmet“ augalinių gabaliukų
- 2 tortilijų paplotėlių
- 30 g raudonojo kopūsto
- 10 g gražgarsčių ar kitų mėgstamų žalumynų
- 25 g augalinio majonezo
Eiga:
- Supjaustykite raudonąjį kopūstą juostelėmis.
- Įkaitintoje keptuvėje su trupučiu aliejaus apkepkite „Garden Gourmet“ gabaliukus (pagal ant pakuotės nurodytą paruošimo būdą).
- Keptuvėje pašildykite tortilijų lakštus (po 1 minutę iš abiejų pusių).
- Aptepkite tortilijų lakštus majonezu, dėkite gražgarstes, kopūstus ir apkeptus „Garden Gourmet“ gabaliukus. Susukite tortilijos lakštus į suktinuką.
Skanaus!
Už receptą dėkojame: Garden Gourmet Lietuva (@garden_gourmet_lt)