Reikės:
2 porcijoms
- 3 česnakų skiltelių
- Šiek tiek svogūno
- Saujos (maždaug 90 g) smulkinto brokolio
- Pusės raudonosios saldžiosios paprikos
- 75 g pasirinktų „Wok“ makaronų
- 90 g kietojo (angl. firm) tofu
Padažui
- Pusės daržovių sultinio kubelio
- 110 ml karšto vandens
- Pusės a.š. maltų imbierų
- 1 v.š. rudojo cukraus
- 2 v.š. sojų padažo
- 1 a.š. krakmolo
Eiga:
- Aliejuje apkepkite daržoves, o kitoje keptuvėje – kubeliais pjaustytą tofu. Jam apskrudus, taip pat galite įmaišyti prieskonių (druskos arba iš anksto paruošto prieskonių mišinio).
- Atskirame inde sumaišykite visus padažui skirtus ingredientai – taip, kad jie ištirptų.
- Išvirtus „Wok“ makaronus vienoje keptuvėje sumaišykite su daržovėmis ir tofu. Ant visko užpilkite prieš tai sumaišytą padažą ir porą minučių pakepinkite, kol padažas sutirštės.
- Prieš patiekiant, makaronus tinka apibarstyti sezamo sėklomis.
Skanaus!
Už receptą dėkojame: Plantasticka (@plantasticka)