Viduriniųjų Rytų ir Viduržemio jūros regiono įkvėptas Tummo meniu turtingas augaliniais pasirinkimais. Jų rasite net penkis:
- Ekologišką miso, daržovių, shiitake grybų ir kombu lėtai virtą umami sultinį.
- Šiltą avinžirnių košę su tahini, habanero salsa, zhoug, amba ir alyvuogių aliejumi.
- Marinuotų kreivabudžių iešmelį, patiektą kartu su plokščia raugo duona nuo griliaus, rūkytu humusu, kale kopūstu bei raugintu agurku.
- Orkaitėje apkeptą, ant griliaus užbaigtą sviestinį moliūgą su Freekeh kruopomis ir tahinio padažu.
- Libanietiškus, obuoliais įdarytus, blynelius.
Beje, į Tummo verta užsukti ne tik dėl patiekalų, bet ir dėl įspūdingo interjero!
Nuotraukų autorė: Aistė Aužbikavičiūtė