Reikės:
- 1 pakuotės „Garden Gourmet“ falafelių
- 400 g smulkintų pomidorų (natūralių arba konservuotų)
- 120 g svogūno
- 1 česnako skiltelės
- Petražolių
- Kajeno pipirų
- 2 v.š. alyvuogių aliejaus
- Druskos
Eiga:
- Susmulkinkite svogūną ir česnaką.
- Į įkaitintą keptuvę įpilkite šaukštą aliejaus ir pakepinkite „Garden Gourmet“ falafelius (maždaug 6 minutes), retkarčiais juos apversdami. Tada nukelkite falafelius nuo ugnies ir atidėkite.
- Į tą pačią keptuvę įpilkite dar vieną šaukštą alyvuogių aliejaus ir pakepinkite svogūną bei česnaką su žiupsneliu druskos.
- Įberkite kajeno pipirų (pagal skonį) ir smulkintus pomidorus. Vis pamaišydami troškinkite dar 5 minutes.
- Sudėkite „Garden Gourmet“ falafelius ir dar keletą minučių patroškinkite juos padaže.
- Patiekite su smulkintomis petražolėmis.
Skanaus!
Už receptą dėkojame: Garden Gourmet Lietuva (@garden_gourmet_lt)