Reikės:
- 1 pakelio „Garden Gourmet“ augalinių maltinių
- 2 burgerio bandelių
- 1 ant grotelių kepto baklažano
- 1 česnako skiltelės
- 15 ml citrinų sulčių arba žievelės
- 5 g tahini (sezamų) pastos
- 20 ml alyvuogių aliejaus
- Gražgarsčių (pagal skonį)
Eiga:
- Paruoškite baklažanų užtepėlę Baba ganoush. Sutrinkite ant grotelių kepto baklažano minkštimą šakute. Sumaišykite su česnaku, citrinų sultimis bei žievele, tahini ir alyvuogių aliejumi.
- Paruoškite „Garden Gourmet“ augalinius maltinius (pagal instrukciją ant pakuotės). Ant grotelių pakepinkite per pusę perpjautas burgerio bandeles.
- Dėkite ant burgerio bandelės puselės saujelę gražgarsčių, tuomet augalinį maltinį, o ant viršaus užtepkite Baba ganoush, užberdami tarkuotos citrinų žievelės. Galiausiai įdarą uždenkite antrąja burgerio bandelės pusele.
Skanaus!
Už receptą dėkojame: „Garden Gourmet Lietuva“ (@garden_gourmet_lt)