Augalinis burgeris su humusu ir keptomis saldžiomis paprikomis

Augalinis burgeris su humusu ir kepta saldžiąja paprika

Išmėginkite sultingą „Garden Gourmet“ burgerį, kuriam pagaminti pakaks vos 5 ingredientų. Augalinės sudėties receptas puikiai tiks lengviems pietums arba pasitarnaus kaip sotaus vakarėlių užkandžio inspiracija.

Reikės:

  • 1 pakelio augalinių „Garden Gourmet“ maltinių
  • 150 g saldžiųjų paprikų (trijų spalvų)
  • 20 g špinatų lapelių
  • 60 g humusu
  • 2 pilno grūdo burgerio bandelių
  • 1 v.š. alyvuogių aliejaus
  • Druskos ir pipirų (pagal skonį)

Eiga:

  1. Paruoškite saldžiąsias paprikas. Supjaustykite daržoves juostelėmis ir pakepinkite keptuvėje drauge su alyvuogių aliejumi, druska bei pipirais (maždaug 10 minučių).
  2. Išimkite paprikas iš keptuvės ir pakepinkite joje augalinius „Garden Gourmet“ maltinius (po 2–3 minutes iš kiekvienos pusės).
  3. Tuomet toje pačioje keptuvėje pašildykite per pusę perpjautas burgerio bandeles.
  4. Ant vienos burgerio bandelės pusės užtepkite humuso. Tuomet uždėkite špinatų lapelių, augalinį maltinį, o virš jo – trijų spalvų saldžiosios paprikos juostelių. Uždarykite burgerį antrąja bandelės puse ir skanaukite!

Skanaus!

Už receptą dėkojame: „Garden Gourmet Lietuva“ (@garden_gourmet_lt)

Dar daugiau receptų – nemokamoje
Augalinių atradimų programoje.
Prisijunk!
Registruotis