Reikės:
- 5 pomidorų
- 3 saliero stiebų
- 2 morkų
- 1 bulvės
- 1 raudonosios paprikos
- 1 mažos cukinijos
- 1 svogūno
- 0,25 kopūsto galvos
- 150 g pomidorų pastos
- 150 g smulkių makaronų (pvz. risoni arba orzo)
- 3 česnako skiltelių
- 2 v.š. alyvuogių aliejaus
- 1 v.š. rudojo cukraus
- Druskos
- Pipirų
- Raudonėlio
Eiga:
- Daržoves supjaustykite kubeliais ir sudėkite į puodą. Į puodą įpilkite užtektinai vandens, kad apsemtų visas daržoves.
- Virkite ant mažos ugnies apie 40 minučių.
- Sudėkite pomidorų pastą, česnaką ir makaronus ir pamaišykite apie minutę.
- Supilkite alyvuogių aliejų.
- Toliau virkite dar 15 minučių.
- Įberkite druskos, pipirų, rudojo cukraus, pagal skonį raudonėlio ir išmaišykite.
- Išjunkite ugnį ir palikite sriubą dar 10 minučių atvėsti.
Skanaus!