Reikės:
- 1 pakelio „Garden Gourmet“ augalinės file gabaliukų
- 100 g žalių šparaginių pupelių
- 100 g vyšninių pomidorų
- 150 g penne tipo makaronų
- 2–3 v.š. šviežio pesto padažo
Paruošimas:
- Išvirkite makaronus iki „al dente“ konsistencijos (pagal instrukcijas ant pakuotės).
- Paruoškite daržoves. Nupjaukite pupelių galus ir perpjaukite jas per pusę. Virkite pupeles verdančiame vandenyje (maždaug 5 minutes). Supjaustykite pomidorus. Nukoškite pupeles, sumaišykite su pomidorais ir pagardinkite druska bei pipirais.
- Pakepinkite „Garden Gourmet“ augalinės file gabaliukus (pagal instrukcijas ant pakuotės).
- Nukoškite makaronus ir sumaišykite su pesto, pupelėmis bei pomidorais. Suberkite keptus augalinės file gabalėlius ir papuoškite šviežiu baziliku.
Skanaus!
Už receptą dėkojame: „Garden Gourmet Lietuva“ (@garden_gourmet_lt)