Raktažodžiai:

Keptas moliūgas su augaline file

Ieškote greito ir lengvo recepto, kuris nustebins savo skoniais? Tuomet šis vos penkių ingredientų patiekalas su „Garden Gourmet“ augalinės file gabaliukais skirtas jums.

Reikės:

Eiga:

  1. Įkaitinkite orkaitę iki 180 ºC temperatūros.
  2. Supjaustykite moliūgą vienodo dydžio gabalėliais. Sudėkite juos į kepimo skardą, įpilkite šaukštą alyvuogių aliejaus, įberkite druskos bei pipirų (pagal skonį) ir sumaišykite. Tuomet pašaukite gabalėlius į orkaitę 15 minučių – praėjus pusei kepimo laiko pamaišykite.
  3. Sudėkite ant skardos „Garden Gourmet“ augalinės file gabaliukus, pagardinkite rozmarinu ir kepkite dar 10 minučių (praėjus pusei kepimo laiko ir vėl pamaišykite).
  4. Paruoškite jogurto padažą: sumaišykite sojų jogurtą su trintu česnaku, likusiu šaukštu aliejaus, žiupsneliu druskos ir pipirų.
  5. Patiekite lęšius ir keptą moliūgą, ant viršaus suberkite skrudintus gabalėlius, pagardinkite jogurto padažu.

Skanaus!

Už receptą dėkojame: Garden Gourmet Lietuva (@garden_gourmet_lt)

Dar daugiau receptų – nemokamoje
Augalinių atradimų programoje.
Prisijunk!
Registruotis