Traškios salotos su obuoliais ir avinžirniais

Gaivios, aštrokos ir kupinos skonių. Puikiai tiks lengviems ir skaniems augaliniams pietums!

Reikės:

Eiga:

  1. Paruoškite daržoves salotoms. Nulupkite ir plonai supjaustykite svogūną. Nuplaukite obuolį ir supjaustykite skiltelėmis arba gabalėliais. Nuplaukite burokėlius ir supjaustykite gabalėliais, Nusausinkite avinžirnius.
  2. Dubenyje sumaišykite obuolį su burokėliais, avinžirniais ir svogūnu. Pagardinkite druska, pipirais, alyvuogių aliejumi ir balzaminiu actu.
  3. Paskirstykite rukolą į 2 lėkštes ir ant viršaus sudėkite daržovių mišinį.
  4. Pakepinkite „Garden Gourmet“ augalinius šnicelius (pagal instrukcijas ant pakuotės) – tol, kol jie taps traškūs ir paruduos. Supjaustykite šnicelius juostelėmis ir uždėti ant salotų.

Skanaus!

Už receptą dėkojame: Garden Gourmet Lietuva (@garden_gourmet_lt)

Dar daugiau receptų – nemokamoje
Augalinių atradimų programoje.
Prisijunk!
Registruotis