Reikės:
- 1 pakelio „Garden Gourmet” augalinių kepsnelių
- 1/4 „Iceberg” salotų
- 100 g žirnelių (šviežių arba šaldytų)
- 1 saldžiosios paprikos
- 150 g šiaudeliais pjaustytų morkų
- 100-150 g nevirtos bolivinės balandos (kynvos) kruopų
- 4 v.š. naminio humuso (rekomenduojame keptų paprikų užtepėlę)
- 1 citrinos
Eiga:
- Išvirkite bolivinę balandą (kynvą), pasitelkdami instrukcijas ant pakuotės. Palikite kruopas atvėsti, pavyzdžiui, išskleisdami plačioje lėkštėje.
- Verdančiame vandenyje 4 minutes pavirkite žirnelius. Nusausinkite ir tada nuliekite šaltu vandeniu.
- Supjaustykite daržoves – „Iceberg” salotas plonomis juostelėmis, o saldžiąją papriką nedideliais gabalėliais.
- Sumaišykite morkų šiaudelius su citrinos sultimis.
- Išsirinkite platų stiklainį ir įdėkite į jį porą šaukštų naminio humuso. Virš jo sluoksniuokite bolivinę balandą (kynvą), o pačiame viršuje –daržoves.
- Pakepinkite „Garden Gourmet” augalinius kepsnelius (pagal instrukcijas ant pakuotės) – taip, kad jie įgautų auksinę spalvą ir taptų traškūs. Paskirstykite kepsnelius ant daržovių.
Skanaus!
Už receptą dėkojame: Garden Gourmet Lietuva (@garden_gourmet_lt)