Sluoksniuotos kynvos ir daržovių salotos

Mėgaukitės giliame vasariškame dubenyje išsluoksniuotais skoniais. Recepte dera maistingos kynvos sėklos, traškūs „Garden Gourmet” augaliniai kepsneliai ir naminiu humusu pagardintos daržovės.

Reikės:

Eiga:

  1. Išvirkite bolivinę balandą (kynvą), pasitelkdami instrukcijas ant pakuotės. Palikite kruopas atvėsti, pavyzdžiui, išskleisdami plačioje lėkštėje.
  2. Verdančiame vandenyje 4 minutes pavirkite žirnelius. Nusausinkite ir tada nuliekite šaltu vandeniu.
  3. Supjaustykite daržoves – „Iceberg” salotas plonomis juostelėmis, o saldžiąją papriką nedideliais gabalėliais.
  4. Sumaišykite morkų šiaudelius su citrinos sultimis.
  5. Išsirinkite platų stiklainį ir įdėkite į jį porą šaukštų naminio humuso. Virš jo sluoksniuokite bolivinę balandą (kynvą), o pačiame viršuje –daržoves.
  6. Pakepinkite „Garden Gourmet” augalinius kepsnelius (pagal instrukcijas ant pakuotės) – taip, kad jie įgautų auksinę spalvą ir taptų traškūs. Paskirstykite kepsnelius ant daržovių.

Skanaus!

Už receptą dėkojame: Garden Gourmet Lietuva (@garden_gourmet_lt)

Dar daugiau receptų – nemokamoje
Augalinių atradimų programoje.
Prisijunk!
Registruotis