Reikės:
1 porcijai
- 90 g tarkuoto agurko (didelė sauja)
- 140 g konservuotų tarkuotų burokėlių
- Maždaug 300 ml nesaldinto sojų pieno
- Šaukšto obuolių acto (galima pakeisti citrinos sultimis)
- 2 ridikėlių
- Šiek tiek svogūnų laiškų ir krapų
- Druskos, jei reikėtų
- Ketvirčio mažo svogūno
Eiga:
- Burokėlius sumaišyti su tarkuotu agurku, smulkintais ridikėliais, svogūnų laiškais, krapais ir svogūnu.
- Supilti sojų pieną ir obuolių actą (nuo acto sojų pienas sutirštės ir taps panašesnis į kefyrą).
- Papuošti krapais ir patiekti su virtomis bulvėmis.
Skanaus!
Už receptą dėkojame: Ivetai Klimavičiūtei iš tinklaraščio www.plantasticka.lt (@plantasticka)