Reikės:
Pagrindui
- 5–6 kvietinių tortilijų
Sojų faršo įdarui
- 2 v.š. alyvuogių aliejaus
- 1 svogūno
- 2 česnako skiltelių
- 300 g „Anamma“ sojų faršo
- 2 v.š. pomidorų pastos
- 1 a.š. džiovintų prieskoninių žolelių
- ½ a.š. druskos
Priedams
- 200 g saldžiųjų konservuotų kukurūzų
- 150 g vyšninių pomidorų
- 1 avokado
- 1 mažo raudonojo svogūno
- Ryšelio šviežių kalendrų
- Žaliųjų citrinų (laimų) riekelių
Eiga:
- Keptuvėje virš vidutinio dydžio ugnies įkaitinkite alyvuogių aliejų. Suberkite smulkiai pjaustytą svogūną ir kepkite, vis pamaišydami, kol gabalėliai suminkštės. Tada suberkite smulkiai kapotas česnako skilteles ir kepkite dar minutę, kol prieskonis paskleis malonų aromatą.
- Sudėkite šaldytą „Anamma“ sojų faršą. Kepkite apie 8–10 minučių, vis pamaišydami, kol mišinys pilnai iškeps. Tada pagardinkite faršą pomidorų pasta, prieskoninėmis žolelėmis ir druska. Išmaišykite, pakaitinkite dar minutę ir nukaiskite.
- Supjaustykite vyšninius pomidorus į keturias dalis, avokadus – riekelėmis, o svogūną – plonais pusžiedžiais.
- Įdarykite tortilijas: dėkite kepto sojų faršo, ant viršaus po šaukštą saldžiųjų kukurūzų, kelias pomidorų skilteles, porą avokado riekelių ir šiek tiek raudonųjų svogūnų. Patiekite su šviežiomis kalendromis ir žaliųjų citrinų riekelėmis.
Skanaus!
Už receptą dėkojame: „Anamma“ (@anamma_lietuva)