Reikės:
- 1 pakuotės „Garden Gourmet“ falafelių
- 1 raudono svogūno
- 2 agurkų
- 1 maišelio sultenės salotų
- 1 laimo
- 200 g žalio humuso (paruošto arba naminio – rekomenduojame šį receptą)
- 1 v.š. „Za’atar“ prieskonių
Eiga:
- Nulupkite ir perpjaukite svogūną per pusę, supjaustykite jo puseles plonomis skiltelėmis arba pusžiedžiais. Gausiai apšlakstykite laimo sultimis ir leiskite pasimarinuoti.
- Iškepkite „Garden Gourmet“ falafelius (pagal instrukcijas ant pakuotės).
- Supjaustykite agurkus griežinėliais. Lėkštėje sudėkite humusą, o ant viršaus – sultenes ir falafelių rutuliukus. Papuoškite agurkų griežinėliais, raudonuoju svogūnu, mėtomis ir apibarstykite „Za’atar“ prieskoniais.
Skanaus!
Už receptą dėkojame: „Garden Gourmet Lietuva“