Verslo paslaugos

Įvairiais būdais skatiname verslo augimą
Galime padėti ir Jūsų verslui
Teikiame plataus spektro paslaugas: nuo konsultavimo iki V-Label sertifikavimo.
Kas padėtų jums augti?
Restoranai
Tam, kad klientai iš jūsų restoranų išeitų sotūs ir patenkinti, o kartu džiaugtųsi atradę kokybišką augalinių patiekalų pasirinkimą, reikia šiek tiek žinių ir nusiteikimo. Žinome, kaip išvengti klaidų, kaip pasiruošti ir kaip prikviesti klientus augalinių skonių kelionei būtent pas jus.
Gamintojai
Argi nebūtų puiku, jeigu iš daugybės pasirinkimų, vartotojai rinktųsi būtent jūsų produktus? Turime sprendimą, išryškinantį jūsų gaminamas prekes – teikiame V-Label sertifikavimo paslaugą. Taip pat padedame išvengti ženklinimo ir pozicionavimo klaidų, įveikti iššūkius bei galime padėti su sklaida.
Renginių organizatoriai
Daugelis nustemba, kokį poveikį maisto pasirinkimai renginiuose gali turėti aplinkosaugai ar… dalyvių energingumui. Galime jums padėti ieškant augalinio maisto tiekėjų, derinant komunikaciją su jais, skaičiuojant poveikį aplinkai, apgalvojant, kaip visa tai pateikti dalyviams. Drauge paverskime jūsų renginį skania dalyvių pažintimi su augaliniais patiekalais.
Prekiautojai
Šiuolaikinis vartotojas renkasi tarp daugybės prekių. Kaip paskatinti jį rinktis augalinius produktus? Žinome, kas veikia norint, jog jūsų pirkėjai išbandytų siūlomus augalinius gaminius. Taip pat reguliariai atliekame prekybos tinklų augalinio asortimento vertinimus bei teikiame rekomendacijas jiems.
Kitos įmonės
Sveiki ir gyvybingi komandos nariai – nepamainoma vertybė. Susisiekite, jei norite, jog biuro spintelės ar šaldytuvas būtų kupinas sveikų ir skanių (!) užkandžių, o darbo vakarėliai bei renginiai būtų lydimi aplinkai draugiškų maisto sprendimų – padėsime tam pasiruošti. Be to, stipriname komandas organizuodami jiems edukacines paskaitas ir/arba maisto dirbtuves.

Augaliniai patiekalai, kurių nori visi
Kokiam lankytojų segmentui aktualūs augaliniai meniu pasirinkimai? Kokią įtaką daro patiekalo pavadinimas? Ir kodėl vien kepsnio iš lėkštės išimti neužtenka? Pažinkite dažniausiai daromas restoranų klaidas ir gerąsias praktikas.